Dato: 8. juni 2022

Vi er specialiseret i Mercedes

Velkommen til Usado, din digitale bilforhandler, der gør køb og salg af brugte Mercedes biler til en leg. Vi kombinerer det bedste fra det private og traditionelle bilhandel, og tilbyder en digital platform, der er lige så luksuriøs som de Mercedes biler, vi handler med.

Gratis bilvurdering af din Mercedes 

Med Usado får du gratis bilvurdering af din Mercedes. Ved hjælp af vores innovative teknologi vurderer vi hurtigt og præcist værdien af din bil, så du er sikker på at få den rette pris.

Komplet ansvarsfraskrivelse ved salg 

Når du sælger din Mercedes gennem os, er du fraskrevet alt ansvar, når bilen er solgt. Du kan trygt lade os håndtere alle formaliteterne, så du kan koncentrere dig om dit næste køb.

Gratis og uforpligtende annoncering 

Hvis din Mercedes ikke bliver solgt, er det gratis og uforpligtende at annoncere den hos os. Vi annoncerer din bil kvit og frit på populære bilportaler som Bilbasen, Autouncle og Biltorvet.

Vi håndterer alt det praktiske 

Lad os klare det hele, fra henvendelser til slutsedler, overtagelser og overførsler. Hos Usado er det nemt og ubesværet at sælge eller købe en brugt Mercedes.

12 måneders garanti på din nye Mercedes 

Når du køber en brugt Mercedes hos os, giver vi dig 12 måneders garanti. Det er en del af vores forpligtelse til at sikre, at dit køb er en investering, der holder.

Tryghedspakken: Gør det nemt at købe Mercedes 

Vores Tryghedspakke sikrer en problemfri og sikker handel til en fast pris på kun 7.995 kr., inkl. moms. Denne pakke dækker alt fra test og syn af din Mercedes til garanti og hjælp med finansiering.

Vælg Usado, når du skal købe eller sælge en brugt Mercedes. Vores platform kombinerer moderne teknologi med traditionel kundeservice, hvilket sikrer en problemfri oplevelse. Prøv Usado i dag, og oplev den enkle måde at handle Mercedes på!

Få en vurdering

Vurdér, opret annonce og sælg. helt bekymringsfrit.