Bilvurdering: Få en gratis vurdering af din bil

Gratis vurdering fra AutoUncle

Bilejere, der har solgt med Usado, har i gennemsnit fået 20.300 kr. mere til sig selv end det bedste tilbud, de har fået fra både traditionelle forhandlere og via privat annoncering. Det er gratis at få din bil vurderet.

For at du kan sælge din bil på Usado, må den højst være 9 år og have kørt max. 130.000 km.

 • Uforpligtende bilvurdering - bilhandel med Usado i førersædet

  Der kan være masser af bøvl og usikkerhed forbundet med en bilhandel. Men med Usado skal du ikke bekymre dig. Vi holder styr på jura, henvendelser og handlen – og alt der imellem, så du kan koncentrere dig om andre vigtige ting.
 • Penge på din konto før du udleverer

  Med Usado behøver du ikke bekymre dig for betalingen. Inden du udleverer nøglerne til din bil, kan du se den aftalte købesum på din konto. Først når du har bekræftet, at købesummen er hos dig, ejerskiftes bilen til en ny ejer, hvorefter du udleverer nøglerne.
 • Usado tager ansvaret

  Når du sælger med Usado, er du helt ansvarsfri, når du har solgt din bil. Eventuelle reklamationer er alene en sag mellem Usado og den nye ejer. Du behøver altså ikke bekymre dig om ubehagelig opkald, efter at du har solgt din bil, hvis der skulle være problemer med en kobling, en el-rude eller noget helt tredje.
 • Vurdering og salg af bil med Usado - en bedre oplevelse

  Vi gør alt for, at du både får mest muligt til dig selv og færre bekymringer og besvær, når du sælger med Usado. Men tag ikke vores ord for det. Tjek i stedet vores kunders anmeldelser på Trustpilot.

Er du klar til at komme i gang?

Hvis du ønsker at oprette en annonce og sætte din egen pris, uden at få lavet en gratis bilvurdering, kan det også sagtens lade sig gøre.
Opret annonce nu

Har du spørgsmål? Vi står klar til at hjælpe

Hvis du ønsker at oprette en annonce og sætte din egen pris, uden at få lavet en gratis bilvurdering, kan det også sagtens lade sig gøre. Du bestemmer helt selv, hvad du vil sætte din bil til salg for. Har du brug for hjælp, så ring endelig til os på 71969618 eller send os en mail på hello@usado.dk

Opret annonce nu
CTA