Dato: 8. juni 2022

Toyota og andre brugte biler

Usado er din digitale bilforhandler, der sikrer en nem og bekvem handel med Toyota og andre brugte biler. Vores innovative online platform leverer en gennemskuelig og tryg service for både købere og sælgere.

Gratis og nøjagtig bilvurdering 

Usado tilbyder en gratis bilvurdering af din Toyota. Vores sofistikerede online værktøj tager højde for alle relevante faktorer for at give dig den mest retfærdige vurdering af din bil.

Fraskrevet ansvar efter salget 

Når din Toyota er solgt gennem Usado, er du fuldstændig fraskrevet alt ansvar. Vi sørger for, at processen er enkel og tryg, så du kan sælge din bil uden besvær.

Gratis og uforpligtende annoncering 

Hvis din Toyota ikke bliver solgt med det samme, kan du nyde godt af vores gratis og uforpligtende annoncering. Vi sikrer, at din bil når ud til et stort publikum via anerkendte bilplatforme som Bilbasen, Autouncle og Biltorvet.

Vi tager os af det praktiske 

Usado gør køb og salg af brugte biler let som en leg. Vi håndterer alt det praktiske, fra henvendelser til slutsedler, overtagelser og overførsler. Vores mål er at gøre processen så smidig som mulig for dig.

12 måneders garanti på din Toyota 

Når du køber en brugt Toyota gennem Usado, kan du være sikker på, at du får en bil, der er i god stand. Vi tilbyder 12 måneders garanti på alle biler, der købes gennem vores platform.

Tryghedspakke til 7.995 kr. inkl. moms 

Med vores tryghedspakke sikrer du dig en gnidningsfri handel til en fast pris på kun 7.995 kr. inkl. moms. Pakken omfatter alt fra biltest og syn til garanti mod restgæld i bilen, og vi tager endda din gamle bil i bytte.

Usado er din betroede partner, når det kommer til køb og salg af Toyota og andre brugte biler. Vi arbejder for at gøre bilhandel enklere, sikrere og mere gennemskuelig for alle. Træd ind i fremtiden for bilhandel med Usado i dag.

Få en vurdering

Vurdér, opret annonce og sælg. helt bekymringsfrit.