Dato: 8. juni 2022

Tesla og andre brugte biler

Usado er din one-stop digitale bilforhandler, når det kommer til Tesla og andre brugte biler til salg.

Den digitale bilforhandler, du kan stole på 

I en verden, der bevæger sig mere og mere digitalt, bringer Usado bilkøb og -salg lige til dit dørtrin. Vi er din digitale bilforhandler, hvor du både kan købe og sælge bil – nemt og sikkert fra komforten i dit eget hjem.

Få en gratis bilvurdering 

Usado gør bilvurdering til en gratis og gnidningsfri proces. Du skal bare indtaste din Teslas nummerplade, og du vil modtage en fair vurdering, der reflekterer bilens reelle markedsværdi.

Fraskriv alt ansvar efter salg 

Når du sælger din Tesla gennem Usado, er du fraskrevet alt ansvar, så snart salget er gennemført. Vi tager os af alle formaliteter, herunder ejerskifte.

Gratis og uforpligtende annoncering 

Hos Usado er det gratis og uforpligtende at annoncere din Tesla, hvis den ikke bliver solgt med det samme. Du betaler kun, når bilen er solgt.

Maksimal eksponering for din bil 

Din Tesla bliver annonceret kvit og frit på populære platforme som Bilbasen, Autouncle, og Biltorvet. Dette sikrer maksimal eksponering og øger sandsynligheden for et hurtigt salg.

Vi klarer alt det praktiske 

Fra henvendelser og slutsedler til overtagelser og overførsel - vi klarer alt det praktiske, når du vælger at sælge din Tesla gennem Usado. Vi er her for at gøre processen enkel og bekymringsfri.

12 måneders garanti på din brugte Tesla 

Hver brugte Tesla, du køber gennem Usado, kommer med en 12 måneders garanti. Dette giver dig ro i sindet, da du er dækket, hvis der skulle opstå uventede problemer.

Usado er din pålidelige partner, når du skal købe eller sælge en Tesla eller en anden brugt bil. Vi er her for at gøre processen nem, sikker og stressfri. Tag det næste skridt i din bilhandel med Usado i dag.

Få en vurdering

Vurdér, opret annonce og sælg. helt bekymringsfrit.