Dato: 5. september 2022

Registreringsattest af bil - få mere info her

Usado - Din sikre og pålidelige vej til at købe og sælge bilen

Skal du købe eller sælge en bil og mangler du information om registreringsattesten? Hos Usado er vi eksperter i køb og salg af biler, og vi hjælper dig med at få styr på din registreringsattest, så du kan føle dig sikker og tryg ved handlen. Vi tilbyder en lang række services, der gør det nemt og bekvemt for dig at købe eller sælge din bil, uanset om du er professionel forhandler eller privatperson. Her er vores seks salgsargumenter:

 

Gratis bilvurdering - få et realistisk bud på din bil

Før du sælger din bil, er det vigtigt at få en realistisk vurdering af dens værdi. Hos Usado tilbyder vi en uforpligtende bilvurdering, så du kan få en idé om, hvad din bil er værd på markedet. Vores erfarne eksperter vurderer din bil ud fra dens stand, kilometerstand og andre faktorer, så du kan få en fair pris for din bil. Se vores katalog af brugte biler til salg.

 

Du er fraskrevet alt ansvar når din bil er solgt - tryg handel uden bekymringer

Når du sælger din bil gennem Usado, kan du være helt tryg ved handlen. Vi sørger for at fraskrive dig alt ansvar, når bilen er solgt, så du ikke skal bekymre dig om eventuelle skjulte fejl eller mangler. Vi klarer alt det praktiske i forbindelse med handlen, så du kan slappe af og nyde din nye bil.

 

Hvis din bil ikke bliver solgt, er det gratis og uforpligtende at annoncere - ingen risiko for dig

Hos Usado er vi så sikre på vores evner til at sælge din bil, at vi tilbyder gratis og uforpligtende annoncering, hvis din bil ikke bliver solgt. Vi ønsker at gøre det så let og bekvemt som muligt for dig at sælge din bil, og derfor tager vi al risikoen, hvis det ikke lykkes at finde en køber.

 

Din bil bliver annonceret kvit og frit på Bilbasen, Autouncle og Biltorvet - bred synlighed

Når du sælger din bil gennem Usado, sørger vi for at få den annonceret på de største og mest populære bilportaler i Danmark. Vi annoncerer din bil kvit og frit på Bilbasen, Autouncle og Biltorvet, så du er sikret den bedst mulige synlighed og størst mulig chance for at finde en køber.

 

Vi klarer alt det praktiske. Henvendelser, slutsedler, overtagelser og overførsel - let og bekvemt

Når du sælger din bil gennem Usado, behøver du ikke bekymre dig om det praktiske. Vi sørger for at håndtere alle henvendelser, slutsedler, overtagelser og overførsler, så du kan fokusere på at finde din næste bil. 

Prøv vores gratis bilvurdering her.

 

Få en vurdering

Vurdér, opret annonce og sælg. helt bekymringsfrit.