Dato: 21. januar 2022

Polestar

Når det gælder Polestar, forstår vi, at du forventer en exceptionel service. På Usado sikrer vi os, at du får den bedste oplevelse ved at tilbyde en brugervenlig, digital platform for køb og salg af brugte biler.

Se udvalget af brugte biler til salg

ratis bilvurdering af din Polestar

Hvad er din Polestar virkelig værd? Med Usado's gratis bilvurdering kan du hurtigt og let finde ud af det. Vi sørger for, at du får den mest retfærdige pris, når du sælger din bil.

Fraskrivelse af ansvar efter salg

Når du sælger din Polestar gennem os, fraskriver vi dig alt ansvar efter salget. Dette giver dig ro i sindet og frihed til at fokusere på dine fremtidige planer.

Gratis og uforpligtende annoncering

Hvis din Polestar ikke bliver solgt, annoncerer vi den gratis og uforpligtende. Din bil vil blive fremvist på populære bilplatforme som Bilbasen, Autouncle, og Biltorvet - helt kvit og frit.

Vi tager hånd om det praktiske

 Fra håndtering af henvendelser, udfyldning af slutsedler, til overtagelser og overførsler - vi tager hånd om alt det praktiske. Du kan slappe af og lade os gøre arbejdet.

12 måneders garanti

 Når du køber en brugt Polestar gennem os, leveres den med en 12 måneders garanti. Det giver dig yderligere tryghed og sikkerhed i dit køb.

Tryghedspakken – Kun 7.995 kr., inkl. moms

Med vores Tryghedspakke, får du en komplet gennemgang af bilen, 12 måneders garanti, og hjælp til finansiering - alt sammen for en fast lav pris.

Hos Usado er vi forpligtet til at gøre processen med at købe og sælge Polestar biler nemmere og mere bekvemt. Prøv Usado i dag og oplev en ny måde at handle brugte biler på!

Få en gratis bilvurdering med Usado

Få en vurdering

Vurdér, opret annonce og sælg. helt bekymringsfrit.