Dato: 8. juni 2022

Nummerpladetjek

Usado er din digitale bilforhandler, der tilbyder komplet nummerpladetjek. Vi kombinerer det bedste fra både det private og traditionelle bilhandel og gør det nemt og bekvemt at handle brugte biler. Vores innovative nummerpladetjek-funktion gør det hurtigt og nemt at få indsigt i bilens historie - en uundværlig del af vores service.

Gratis bilvurdering med et enkelt klik 

Usado tilbyder gratis bilvurdering baseret på dit nummerpladetjek. Indtast blot nummerpladen, og vores system leverer en nøjagtig og retvisende vurdering af din bil.

Salg af bil med ro i sindet 

Når du sælger din bil gennem Usado, er du fraskrevet alt ansvar, når bilen er solgt. Vi sørger for alt det praktiske, så du kan fokusere på din næste bil.

Gratis og uforpligtende annoncering 

Hvis din bil ikke bliver solgt, er det gratis og uforpligtende at annoncere den hos os. Dette inkluderer eksponering på populære platforme som Bilbasen, Autouncle og Biltorvet.

Vi tager os af alt det praktiske 

Fra henvendelser til slutsedler, overtagelser og overførsler - vi klarer alt det praktiske. Med Usado er det let og lige ud ad landevejen at købe eller sælge brugte biler. Hvis du skal købe en brugt bil, kan du se alle vores brugte biler til salg her.

12 måneders garanti på alle køb 

Hver bil købt gennem Usado kommer med en 12 måneders garanti. Dette giver dig ro i sindet og sikrer, at dit køb er en investering, der varer.

Tryghedspakken: Fuld service for kun 7.995 kr., inkl. moms 

Vores Tryghedspakke sikrer dig en problemfri og sikker handel til en fast pris på kun 7.995 kr., inkl. moms. Denne pakke dækker alt fra test og syn af bilen til garanti og hjælp med finansiering.

Med Usado kan du købe eller sælge brugte biler med fuld tillid. Vores nummerpladetjek, kombineret med vores omfattende pakke af services, sikrer en sikker og bekvem oplevelse. Prøv Usado i dag og oplev den nemme måde at handle bil på!

Få en vurdering

Vurdér, opret annonce og sælg. helt bekymringsfrit.