Dato: 26. marts 2024

Mogens solgte to biler og tjente 30.000 skattefrit på en uge

I starten af marts henvendte Mogens sig til os, fordi han og familiens kørselsbehov havde ændret sig i forbindelse med, at han nærmede sig pensionsalderen. Derfor ønskede han at udskifte sin nuværende hybridbil og hans nuværende benzinbil med en elbil.

Mogens havde kontaktet den forhandler, hvor han havde købt sine nuværende biler og fået et tilbud på indbytning, hvis han købte en ny elbil hos samme forhandler. Han syntes dog, at tilbudet på hans nuværende biler lå lidt i underkanten af hvad han havde forventet. 

Derfor aftalte Mogens med forhandleren, at han bestilte sin nye bil, men at han kunne forsøge at sælge sine nuværende biler på anden vis frem til den nye bil blev leveret. Hvis det ikke lykkedes at sælge de nuværende biler, kunne Mogens fortsat bytte dem ind hos forhandleren til aftalt pris. Og fik han solgt sine nuværende biler selv, købte han blot den nye bil til den aftalte pris.

Mogens biler blev prissat 10.000 under tilsvarende biler til salg i markedet
Der var to uger til Mogens fik leveret sin nye bil, da han henvendte sig til os. Sammen med Mogens aftalte vi derfor, at prissætte hans biler meget skarpt, da handlen gerne skulle gå hurtigt. Mandag den 18. marts blev bilerne annonceret af Usado. Om formiddagen fredag den 22. marts blev den ene bil hentet af en forhandler, der havde købt bilen engros gennem Usado, og samme eftermiddag kom Rune og hentede den anden bil, som han havde prøvekørt to dage tidligere.

Samlet set havde Mogens brugt en halv time på at tage billeder af sine biler, en time på at fremvise til Rune, en time på at køre bilen til test og en halv time på udlevering af bilerne. I alt en indsats på tre timer. Til gengæld fik han 30.200,- kroner mere udbetalt fra Usado, end det han var var blevet tilbudt i indbytning hos den forhandler, hvor han havde bestilt sin nye bil.

Lørdag tog Mogens på påskeferie. Og mon ikke de 30.000 kroner giver plads til en god middag  på ferien?
 

Vil du se, hvad du kan få for din bil, så få en gratis og uforpligtende vurdering her

Få en vurdering

Vurdér, opret annonce og sælg. helt bekymringsfrit.