Dato: 14. februar 2024

Køb elbil i februar og få ladeboks installeret gratis!

Installation af ladeboks

Lige nu kan du både spare tid, besvær og penge

Når vi sælger elbiler oplever vi, at de fleste købere bruger mindst ligeså meget tid på at finde ud af, hvordan de får installeret en ladeboks i deres hjem, som på at finde den rigtige bil. 

Derfor har vi indgået en aftale med Looad om levering af ladeløsninger. Vi ser Looad som den absolut enkleste og billigste ladeløsning på markedet i dag.

Vi fejrer samarbejdet med at tilbyde gratis installation af ladeboks hos dig, hvis du køber en el- eller hybridbil hos Usado i februar måned. Installationen har en værdi af 1.999 kr.

Du kan se alle elbiler, som er til salg hos Usado lige nu HER, men vi har mere end 250 elbiler i vores database med bilejere, der ønsker at sælge deres bil. Så er der ikke en bil på hjemmesiden, der passer til dine behov, så udfyld formularen HER - så finder vi din drømmebil til dig.

Og husk! Du kan lade din gamle bil indgå i handlen og få attraktive finansieringstilbud, når du køber bil med Usado. Og så har du naturligvis også både landsdækkende reklamationsret og 8 dages returret på din nye bil.

 

Kort om Looad ladeløsning:

Looad’s ladeløsning er efter vores opfattelse både den letteste og økonomisk mest attraktive løsning på markedet. Du beholder dit nuværende elselskab og får refusion på elafgiften, når du oplader din bil.  

Usado betaler for installationen af boksen indtil 10 meter fra din eltavle**). Du betaler kun 189,- kroner om måneden for leje af boksen inkl. serviceaftale, så du kan få hjælp 24/7, hvis der skulle opstå problmer med din løsning. Der er ingen binding fra din side, og aftalen kan opsiges med en måneds varsel til udgangen af en måned. Du leverer blot ladeboksen retur til Looad.

Looad X Usado

 

*) Looad ladeløsning installeret op til maksimalt 10 meter fra din el-tavle. Månedligt abonnement inkl. 24/7 serviceaftale kr. 189,-/måned. Ingen binding og du beholder dit nuværende elselskab.

**) Ved installation mere end 10 meter fra eltavle, opkræves 180 kroner pr. meter. Dette er inkl. kabel og gravearbejde.

Få en vurdering

Vurdér, opret annonce og sælg. helt bekymringsfrit.