Dato: 8. juni 2022

Køb Audi

Usado er din one-stop-shop, når det kommer til køb og salg af brugte Audi biler. Vi kombinerer fordelene ved private bilhandler med professionalisme og sikkerhed fra den traditionelle bilhandel, nu digitaliseret for din bekvemmelighed.

Se udvalget af brugte biler til salg

Gratis bilvurdering af din Audi 

Hos Usado tilbyder vi en gratis bilvurdering af din Audi. Med avanceret teknologi kan vi sikre dig en nøjagtig og fair pris for din bil, der afspejler dens reelle værdi.

Fraskrevet alt ansvar ved salg af din Audi 

Når du sælger din Audi gennem Usado, tager vi hele ansvaret. Efter salget står vi for alle formaliteter, så du kan nyde friheden ved et problemfrit salg.

Gratis og uforpligtende annoncering 

Hvis din Audi ikke bliver solgt, er det gratis og uforpligtende at annoncere hos os. Din bil vil blive vist på kendte bilplatforme som Bilbasen, Autouncle og Biltorvet uden ekstra omkostninger.

Vi tager os af alt det praktiske 

Nyd lettheden ved at lade os håndtere alt det praktiske. Fra besvarelse af henvendelser til slutsedler, overtagelser og pengeoverførsler - vi gør bilhandel nemt og sikkert.

12 måneders garanti på din Audi 

Når du køber en Audi hos Usado, får du 12 måneders landsdækkende garanti. Vi ønsker, at du kører væk med ro i sindet og tillid til dit køb.

Tryghedspakken: Sikkert køb af Audi for kun 7.995 kr., inkl. moms 

Med Usado's Tryghedspakke kan du købe din Audi med fuld tillid. Pakken inkluderer test og syn, 12 måneders garanti, og hjælp til finansiering, alt for en fast pris.

Din rejse mod at købe eller sælge en brugt Audi starter her med Usado. Vi bringer traditionel kundeservice og den nyeste teknologi sammen for at gøre bilhandel nemmere for dig. Prøv Usado i dag og oplev den nye måde at handle Audi på!

Læs også vores artikel om Audi Q8.

Få en vurdering

Vurdér, opret annonce og sælg. helt bekymringsfrit.