Dato: 17. november 2022

Finansiering af bil: Sådan kan Usado hjælpe dig

Når du skal købe en bil, kan det være en udfordring at finde den rette finansiering. Der er mange faktorer at overveje, og det kan være svært at navigere i de forskellige muligheder. Men med Usado ved din side kan du være sikker på at få den bedst mulige finansiering til din nye bil. Her er 6 grunde til, hvorfor du bør vælge Usado til at hjælpe dig med at finansiere din nye bil:

 

Gratis bilvurdering

Vores første salgsargument er, at du altid kan få en uforpligtende bilvurdering hos os. Vi vil gerne hjælpe dig med at få et realistisk billede af, hvad din bil er værd, så du kan finde den bedste finansiering til dit nye køretøj. Vi tager hensyn til alle de relevante faktorer, såsom årgang, kilometerantal og stand, når vi vurderer din bil.

 

Du er fraskrevet alt ansvar når din bil er solgt

Hvis du vælger at sælge din bil gennem Usado, er du fraskrevet alt ansvar, når bilen er solgt. Vi tager os af alle de praktiske detaljer i forbindelse med salget, såsom henvendelser, slutsedler, overtagelser og overførsel af penge. Du kan trygt overlade det til os at få din bil solgt på den bedst mulige måde.

 

Hvis din bil ikke bliver solgt, er det gratis og uforpligtende at annoncere

Hvis din bil mod forventning ikke bliver solgt gennem os, er det helt gratis og uforpligtende at annoncere den. Vi vil sørge for at din bil bliver annonceret på de største online platforme, såsom Bilbasen, Autouncle og Biltorvet, og vi vil aktivt markedsføre din bil, så den får så meget opmærksomhed som muligt.

 

Din bil bliver annonceret kvit og frit på Bilbasen, Autouncle og Biltorvet

Som nævnt ovenfor sørger vi for at annoncere din bil på de største online platforme, såsom Bilbasen, Autouncle og Biltorvet. Det betyder, at din bil vil blive set af et stort antal potentielle købere, og du vil have den bedste chance for at få en god pris for den.

 

Vi klarer alt det praktiske: Henvendelser, slutsedler, overtagelser og overførsel

Vi vil tage os af alle de praktiske detaljer i forbindelse med salget af din bil, så du ikke behøver at bekymre dig om noget som helst. Vi vil håndtere alle henvendelser fra potentielle købere, og vi vil sørge for at få sluttede de nødvendige aftaler og overtagelser på plads. Vi vil også sørge for, at pengene bliver overført på en sikker og pålidelig måde.

 

12 måneders garanti

Endelig tilbyder vi en 12 måneders garanti på en bil, der købt hos Usado. Se vores katalog af brugte biler til salg.

Prøv vores gratis bilvurdering her.

 

Få en vurdering

Vurdér, opret annonce og sælg. helt bekymringsfrit.