Dato: 15. december 2022

Drømmer du om at udskifte bilen lidt oftere?

Sådan gør du det med minimale udgifter

Rigtig mange bilejere har i stigende grad lyst til at skifte bilen ud oftere end tidligere. En tendens, der særligt ses blandt yngre bilister i byerne. Nysgerrighed og glæden ved at prøve noget nyt er de største drivkræfter, og med de digitale muligheder i dag er det nemmere end nogensinde før. 
Men hvordan får man mest ud af pengene, når VW skal skiftes til Audi, og Audi skal skiftes til BMW? Vi har samlet nogle gode råd herunder: 

Gå til vores bilvurdering her.

 

Sælg først, køb bagefter

Omvendt kan du også sælge din bil hos os. Som en tommelfingerregel kan det faktisk i langt de fleste tilfælde bedst betale sig at sælge den gamle bil, før du køber den næste, til forskel fra at bytte den ind i handlen. Du kan få mest muligt for din bil ved at sætte den til salg hos os helt uforpligtende. Her får du mere for din bil, fordi vi annoncerer den som forhandler og giver selvfølgelig også din køber en fuld garanti. Fordi vi ordner det hele digitalt mens bilen står hjemme hos dig, har vi ikke de samme omkostninger til lager, showroom osv, som en fysisk forhandler. Derfor er vores salær meget mindre, og din andel bliver større. 

Se hvordan du sælger til den bedste pris

 

Køb nyere, brugte biler

Hvis du gerne vil udskifte bilen ofte, kan det helt generelt bedre betale sig at købe brugt end nyt, da en ny bil falder utrolig hurtigt i værdi i løbet af de første år. Brugte biler kan selvfølgelig have flere fejl og flere udgifter til værksted, men køber du din brugte bil gennem usado.dk, er du sikret en fuld garanti på hele 18 måneder. På den måde vil du altså ingen uforudsete udgifter have til fejl eller mangler på bilen. 

Find brugte biler til salg med garanti her

 

Og hvis du allerede har fundet din næste bil?

Har du allerede fundet din drømmebil - eksempelvis på Bilbasen eller Den Blå Avis, kan du bruge vores “køb-bil-pakke”. Her får du de omtalte 18 måneders fulde og landsdækkende garanti på bilen - så kan du finde din næste drømmebil, når de 18 måneder er gået. :) 

Få hjælp til et trygt bilkøb her

 

Få en vurdering

Vurdér, opret annonce og sælg. helt bekymringsfrit.