Dato: 29. november 2021

Disse bilejere vil købe elbil næste gang

En ny Voxmeteranalyse viser, at 15% af bilejerne overvejer at købe ren elbil, næste gang de skal købe bil. Men der er forskel på de forskellige bilejere.

Har du en Audi eller en Skoda, er der større sandsynlighed for, at du overvejer at købe en ren elbil, end hvis du kører Fiat eller Mitsubishi. Således overvejer omkring 20% af Audi og Skoda ejerne, at købe elbil næste gang, mens det kun er tilfældet for ca. 10% af Mitsubishi og Fiat ejerne.

Helt generelt stiger efterspørgslen efter “grønne” biler. Ser man både på rene elbiler og hybridbiler, overstiger tallet nu rent faktisk salget af benzin og dieselbiler. Ifølge Danmarks Statistik, blev der solgt 2.974 nye benzin eller dieselbiler i september måned. Til sammenligning blev der solgt 3.478 el- eller hybridbiler.

Hører du til den halvdel af bilejerne, der vil skifte din benzin eller dieselbil ud med en “grønnere” bil, så skulle du tage fat i Dreivers. Gennem Dreivers får du både mere for din brugte bil og samtidig kan vi også hjælpe dig, hvis du overvejer at købe en nyere brugt el – eller hybrid bil.

Se vores katalog af brugte biler til salg.

Få en vurdering

Vurdér, opret annonce og sælg. helt bekymringsfrit.