Dato: 13. oktober 2020

Derfor får du mere for din bil

Dreivers Medsalg®

Når du sælger bil gennem Dreivers får køberen både 24 måneders reklamationsret og 12 måneders garanti. Derfor får du mere for din bil, når du sælger gennem Dreivers, end når du sælger privat. Og langt mere til dig selv, end hvis du sælger den til en forhandler.

Det er nemt

“Medsalg” betyder, at vi sælger bilen sammen med dig. Vi sørger for annoncering af bilen, test og syn, indfrielse af eventuel pant, sikker betaling og ejerskifte.

Det eneste du skal gøre er, at tage nogle billeder af bilen og vise bilen frem for den kommende ejer.

Hvordan fungerer Dreivers Medsalg®?

Sammen bliver vi enige om, hvad der er en rimelig pris for din bil. Altså en pris, der er fornuftig i forhold til tilsvarende biler i markedet – for både dig og køber. Sådan at du både får mest muligt for din bil – og køberen får bilen til en god pris.

Herefter bruger du vores app til at tage nogle billeder af bilen. Når vi har bearbejdet billederne, annoncerer vi bilen på Bilbasen, AutoUncle, Bilhandel og selvfølgelig på vores egen hjemmeside.

Dreivers tager imod henvendelser på annoncer, så du er fri for skambud og andre useriøse kontakter.

Når vi har fundet en seriøs køber til din bil, arrangerer vi et møde, hvor du viser bilen frem for køber. Efter dette møde betaler vi for, at bilen bliver testet og synet på et uafhængigt værksted. I gennemsnit viser du din bil frem 1,2 gange før den er solgt.

Herefter køber Dreivers bilen af dig og sælger den straks videre til køberen. Vi betaler eventuel restgæld i bilen ud og købesummen straksoverføres til din konto, så du kan se beløbet i din netbank, inden du udleverer bilen. Herefter ejerskiftes bilen, og du kan udlevere den til den nye ejer.

Den nye ejer har juridisk købt bilen af os. Derfor har vi ansvaret for, at den nye ejer har 24 måneders reklamationsret og seks måneders garanti.

Se vores katalog af brugte biler til salg.

Fordele ved Dreivers Medsalg

Som sælger har du ingen risiko. Du betaler kun for Dreivers ydelse, når bilen er solgt, og du er ikke bundet på nogen måde. Det står der altså frit for, at sælge din bil til anden side i salgsperioden. Gør du det, vil vi blot bede dig kontakte os, så vi kke bruger unødige ressourcer på annoncering og andet.

Og så er der lige det med økonomien. Fordi du selv viser bilen frem, og vi først køber bilen, når der er fundet en køber, har vi ikke udgifter til store glasbygninger og lagre af biler. Den besparelse deler vi mellem dig og køber. Det betyder, at du både får mere for din bil end hos en almindelig forhandler, og køberen også typisk køber bilen til en lavere pris end tilsvarende biler hos forhandlere.

 
Kom i gang
Klik her og udfyld formularen.

Herefter kontakter vi dig, og giver dig en realistisk vurdering af din bil. Synes du, prisen er rimelig, tager du nogle billeder af din bil – også så skal du blot vise bilen frem for den næste ejer.

Få en vurdering

Vurdér, opret annonce og sælg. helt bekymringsfrit.