Dato: 31. august 2019

Brugt bil - Pris

Er du på udkig efter den bedste pris på din brugte bil? Så er Usado lige det du leder efter! Hos os kan du sælge din bil hurtigt, nemt og til en god pris.

Med Usado er du garanteret at blive fraskrevet alt ansvar, når din bil er solgt. Vi sørger for alt det praktiske, inklusiv henvendelser, slutsedler, overtagelser, overførsel og eventuel pantindfrielse Og hvis din bil ikke bliver solgt, er det gratis og uforpligtende at annoncere.

Vi annoncerer din bil kvit og frit på Bilbasen, Autouncle, Bilhandel og Biltorvet, hvilket betyder, at du når ud til et stort publikum af potentielle købere. Vores erfaring og ekspertise inden for bilbranchen sikrer, at din bil bliver præsenteret på den bedste måde for at opnå den bedste pris.

12 måneders garanti

Når du køber en bil, får du altid 12 måneders garanti, så du kan have fuld tryghed i købet af din bil.

Vores team af professionelle og venlige kundeservicemedarbejdere står altid klar til at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have, og hjælpe dig igennem processen med at købe eller sælge brugte biler.

Så hvis du ønsker at få den bedste pris på din brugte bil, så kontakt Usado i dag og lad os hjælpe dig med at få solgt din bil hurtigt, nemt og sikkert.

Annoncer på alle de kendte salgsplatforme

Når du annoncerer din brugte bil hos os, kan du være sikker på, at den bliver annonceret på de største og mest populære salgsplatforme i Danmark. Bilbasen, Autouncle, Bilhandel og Biltorvet er alle platforme, som er kendt for at tiltrække potentielle købere fra hele landet. Din bil bliver annonceret kvit og frit på alle fire platforme, så du har størst mulig synlighed og de bedste muligheder for at få den solgt.

Se vores brugte biler til salg her.

 

 

Få en vurdering

Vurdér, opret annonce og sælg. helt bekymringsfrit.