Dato: 9. februar 2022

BMW: Digital bilforhandler

Oplev en ny måde at handle BMW på hos Usado. Vi bringer bilbranchen ind i den digitale æra, hvor køb og salg af brugte biler bliver nemt og uproblematisk.

Se udvalget af brugte biler til salg

Få en gratis og præcis bilvurdering af din BMW

En essentiel del af at sælge din BMW er at kende dens værdi. Hos Usado tilbyder vi gratis bilvurdering, så du kan være sikker på at få en retfærdig pris for din bil.

Fuldt fraskrevet ansvar efter salg

Når du sælger din BMW gennem Usado, kan du trække vejret let. Vi fraskriver dig alt ansvar, så snart bilen er solgt. Ingen bekymringer, ingen problemer.

Gratis og uforpligtende annoncering

Hos Usado, hvis din BMW ikke bliver solgt, er det gratis og uforpligtende at annoncere med os. Vi annoncerer din bil på populære platforme som Bilbasen, Autouncle og Biltorvet - kvit og frit.

Vi tager os af alt det praktiske

Fra henvendelser, udfyldelse af slutsedler, til overtagelser og overførsler - vi håndterer hele processen for dig. Fokusér på det, der virkelig betyder noget for dig, mens vi tager os af din BMW handel.

12 måneders garanti på din BMW

Hver BMW købt gennem Usado kommer med en 12 måneders garanti. Dette giver dig ro i sindet og sikkerhed i dit køb.

Tryghedspakken – Kun 7.995 kr., inkl. moms

For at sikre dit køb yderligere, tilbyder vi Usado’s Tryghedspakke. Denne pakke inkluderer en omfattende gennemgang af bilen, en 12 måneders garanti samt hjælp til finansiering, alt sammen til en fast, lav pris.

Uanset om du skal købe eller sælge en BMW, gør Usado det nemmere for dig. Med vores revolutionerende digitale platform er vi her for at ændre måden, du handler bil på. Prøv Usado i dag!

Få en vurdering

Vurdér, opret annonce og sælg. helt bekymringsfrit.