Dato: 10. juni 2022

Bilhandel: Digital bilforhandler

Usado er din online bilforhandler, som gør bilhandel enkel og ligetil. Vi er specialister i handel med brugte biler og tilbyder en tryg platform, uanset om du ønsker at købe eller sælge en bil.

Få en gratis bilvurdering

Forstå den rette værdi af din bil med vores gratis bilvurdering. Vi vurderer din bil baseret på markedsværdien og bilens stand, hvilket sikrer en retfærdig pris, når du sælger din bil.

Ingen bekymringer - Du er fraskrevet alt ansvar

Når du sælger din bil via Usado, kan du være sikker på, at du er helt fri for ansvar, så snart bilen er solgt. Vi håndterer alt, så du kan føle dig tryg.

Gratis og uforpligtende annoncering

Hos Usado er det gratis og uforpligtende at annoncere, hvis din bil ikke bliver solgt. Vi arbejder utrætteligt for at sælge din bil til den rette køber.

Bred annoncering på Bilbasen, Autouncle og Biltorvet

Vi annoncerer din bil kvit og frit på Bilbasen, Autouncle og Biltorvet. Vi sikrer, at din bil bliver set af et stort publikum, hvilket øger chancen for en hurtig og tilfredsstillende bilhandel.

Vi klarer alt det praktiske

Når du handler bil gennem Usado, håndterer vi alt det praktiske. Fra henvendelser, slutsedler, overtagelser til overførsel - vi har det hele dækket, så du kan koncentrere dig om det, der betyder mest for dig.

12 måneders garanti

Hos Usado tilbyder vi 12 måneders garanti på din nye bil. Det giver dig ro i sindet i det første år efter dit bilkøb.

Tryghedspakken: Din sikkerhed i bilhandlen

Med vores Tryghedspakke til 7995,- inkl. moms får du fuldstændig ro i sindet, når du køber bil. Pakken inkluderer en grundig gennemgang af bilen og dækning af eventuelle reparationer.

Usado er din foretrukne platform til bilhandel. Vores mål er at gøre processen med at købe og sælge brugte biler så let og tryg som muligt. Lad os hjælpe dig med din næste bilhandel.

Læs mere om nogle af vores bilmærker herunder.

Tesla: Pioner inden for elbiler

Tesla har revolutioneret bilindustrien med deres fokus på bæredygtighed og innovation. Hos Usado har vi et bredt udvalg af brugte Teslaer, som alle har været igennem vores bilvurdering for at sikre kvaliteten. Så uanset om du vil købe eller sælge en Tesla, gør vi processen nem og ligetil.

BMW: Kvalitet og luksus

BMW er kendt for sin tyske ingeniørkunst, luksus og ydeevne. Vi har et stort udvalg af brugte BMW-modeller, fra den sporty 3-serie til den luksuriøse 7-serie. Alle biler er vurderet via vores bilvurdering, så du kan være sikker på, at du får den bedste pris, når du sælger din bil, og at du køber en bil af høj kvalitet.

Audi: Innovation og design

Audi er et andet fremtrædende tysk mærke, der er kendt for sin innovation og design. Hos Usado har vi et bredt udvalg af brugte Audi-modeller. Vores gratis bilvurdering sikrer, at du får den rette pris, når du sælger din Audi, og vores 12 måneders garanti giver dig ro i sindet, når du køber.

Volvo: Svensk pålidelighed

Volvo er kendt for sin pålidelighed, sikkerhed og komfort. Uanset om du ønsker at købe eller sælge en brugt Volvo, hjælper Usado dig med at gøre bilhandlen enkel og tryg.

Usado er din digitale platform for bilhandel. Med vores brede udvalg af mærker, modeller og prisklasser er vi sikre på, at vi kan hjælpe dig med at finde den rette bil, eller finde den rette køber til din bil.

Land Rover - Kongen af Terræn

Land Rover repræsenterer det ypperste inden for alsidighed og off-road kapabiliteter. Fra den luksuriøse Range Rover til den alsidige Discovery, tilbyder Land Rover en køreoplevelse uden lige. Sælg din Land Rover gennem Usado og oplev vores problemfri salgsproces.

Lexus - Pålidelighed møder luksus

Lexus har lavet en perfekt balance mellem luksus og pålidelighed. Kendt for deres højteknologiske hybrider og komfortable luksusbiler, er Lexus et sikkert valg. Usado gør det let for dig at sælge din Lexus og købe din næste bil.

Subaru - Det pålidelige valg

Subaru er kendt for sin robusthed, driftssikkerhed og fremragende ydeevne i al slags vejr. Fra den ikoniske Impreza til den alsidige Outback, Subaru tilbyder noget for enhver smag. Sælg din brugte Subaru gennem Usado og nyd en enkel, stressfri bilhandel.

Dacia - Økonomisk og praktisk

Dacia er dit valg, hvis du søger en pålidelig, økonomisk bil, der er let at vedligeholde. Fra den kompakte Sandero til den rummelige Duster, er der en Dacia til ethvert behov. Med Usado kan du hurtigt og nemt sælge din Dacia og finde din næste bil.

Se udvalget af brugte biler til salg

Få en vurdering

Vurdér, opret annonce og sælg. helt bekymringsfrit.