Dato: 27. november 2022

Pressemeddelse: Helt ny måde at købe bil på kommer til DK

For første gang i Danmark: Køb brugt bil privat med garanti og reklamationsret

Som de første i Danmark tilbyder den digitale bilforhandler dreivers.com nu en Køb-bil-pakke, der giver køber 12 måneders garanti og to års reklamationsret ved private handler.

Danske bilkøbere får nu en helt ny måde at købe brugt bil på, der fjerner den nuværende risiko og bekymringer ved private handler.

Som det er i dag, har man i en privat bilhandel nemlig ikke nogen reklamationsret med mindre andet er aftalt, og bilen købes som prøvet og beset. Samtidigt er handlen ikke omfattet af nogen form for garanti.

Den usikkerhed betyder, at mange vælger at købe brugt bil hos en forhandler, hvor prisen til gengæld er væsentligt højere for den samme bil.

Men nu kommer der en gylden mellemvej, hvor man som køber kan få garanti og reklamationsret på den private bilhandel.

Køb-bil-pakken kalder den digitale bilforhandler dreivers.com deres nye koncept, der kort fortalt virker på den måde, at man som køber selv finder bilen og forhandler prisen, hvorefter dreivers.com køber bilen og sælger den tilbage til køber øjeblikkeligt.

Den kortvarige transaktion mellem sælger, dreivers.com og køber betyder, at handlen nu er omfattet af både købeloven og en 12 måneders landsdækkende garanti, der bl.a. dækker motor og gearkasse samt alle elektriske og mekaniske og komponenter.

Se vores katalog af brugte biler til salg hos Dreivers.

Penge at spare

Med Køb-bil-pakken får man som køber også test af bilen hos Applus, syn, dokumentation for eventuel restgæld, garanti mod pant i bilen, sikker betaling og ejerskifte.

Prisen for Køb-bil-pakken er 7995 kr., og ser man på den gennemsnitlige forskel i priserne på samme bil hos private og bilforhandlere, er der stadig mange penge at spare. ”Er der tale om en brugt bil til 125.000 kr. hos en privat, vil samme bil typisk koster omkring 150-155.000 kr. hos en forhandler. Så selv når man vælger Køb-bil-pakken, er der stadig mange penge at spare,” fortæller partner hos dreivers.com Thomas Mørk.

Når dreivers.com vælger at introducere dette nye koncept, er årsagen ifølge Thomas Mørk ganske simpel. ”Vi ved fra undersøgelser, at mange danskere er utrygge ved private bilhandler, fordi der netop ingen garanti eller reklamationsret er. Det problem løser vi nu på en måde, hvor der tilmed er penge at spare for køber. Og i prisforhandlingen er det oplagt at splitte udgiften til Køb-bil-pakken, da sælger også bliver sikret mod henvendelser omkring fejl og mangler,”siger han.

Køb-bil-pakken gælder for alle biler, der er mindre end ni år gamle og har kørt maksimalt 130.000 km.

Kontakt partner hos dreivers.com Thomas Mørk for yderligere spørgsmål og info. Tlf.: 21 42 00 49 Mail: thomas.mork@dreivers.dk

 

DOWNLOAD PRESSEMEDDELELSE HER

Få en vurdering

Vurdér, opret annonce og sælg. helt bekymringsfrit.

En bil der passer dig

Find din næste bil her og få 12 måneders garanti plus frit værkstedsvalg i hele landet. Vi kalder det Garanti Plus+