Fordele ved Usado

12 måneders landsdækkende garanti og fuld reklamationsret

Når du køber bil hos Usado, slipper du for bekymringer. Du får en uvildig test af bilen, dokumentation for at evt. pant er fjernet og hele 12 måneders landsdækkende garanti.

Usado giver dig følgende fordele:

  • 12 måneders landsdækkende garanti
  • Uvildig test af bilen
  • Fuld reklamationsret
  • Garanti for at bilen er gældfri
  • Din nuværende bil kan indgå i handlen
  • Sikker betaling

12 måneders garanti

Usados garanti dækker alle fejl og mangler på bilen, uanset om fejlen er opstået efter dit køb. Usados garanti dækker dig i 12 måneder efter købet. Eneste betingelse for Usados garanti er, at du kan dokumentere, at du har haft bilen på de service, som producenten foreskriver. Det er ikke et krav, at service er sket på et autoriseret værksted.

Reklamationsret

Når du køber bil gennem Usado, er du dækket af Købeloven. Købeloven sikrer dig som forbruger, så Usado, indtil 24 måneder efter købet af en bil, har ansvaret for, at eventuelle fejl og mangler, der måtte have været på din bil ved overdragelsen, udbedres for Usados regning. Vær her opmærksom på formodningsreglen i Købeloven. Den betyder, at du efter 12 måneder har bevisbyrden for at fejlen har været på bilen, da du fik den. Det kan ofte være svært at bevise, så husk at melde fejl, så snart du opdager dem.

Landsdækkende garanti

Usado har ikke egne værksteder. Vi samarbejder med værksteder i hele landet. Hvis uheldet skulle være ude, kontakter du blot Usado og fortæller, hvad fejlen er. Herefter kontakter vi et værksted i nærheden af dig. Regningen sender værkstedet til os. Du kører blot bilen til værkstedet og henter den, når den er klar.

Har du spørgsmål? Vi står klar til at hjælpe

Har du spørgsmål til reklamationsretten, vores garanti eller ønsker du at forlænge garantiperioden på din bil, så tøv endelig ikke med at tage fat i os. Ring på 71969618 eller send os en mail på hello@usado.dk

Se mere her
CTA